Укравтодор розповів, що буде будувати на Закарпатті

Поділитися:

Укравтодор вирішив, на що підуть угорські гроші. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу.

Так, в Укравтодорі анонсували три проекти на Закарпатті загальною вартістю 50 млн євро. В першу чергу, за ці кредитні кошти побудують обхідний шлях навколо Берегового і далі – до митного поста “Лужанка” на кордоні.

Наступний проект – нова дорога першої технічної категорії від кордону з Угорщиною. Ділянка довжиною 10 км буде вести від кордону до траси Київ-Чоп.

Крім цього, модернізують міст через річку Тиса. По обидва її берегах – український і угорський КПП. Тому автосполучення між ними – як раз через міст, який побудували в 1913 році. А останню реконструкцію – провели ще 25 років тому.

Нагадаємо, що тільки дві фірми Укравтодор допустив до участі в черговому дорогому тендері на будівництво 30-кілометрової ділянки бетонної траси на Дніпропетровщині.

Раніше повідомлялося, що автомобілісти нашої країни вже можуть побачити на дорогах новий дорожній знак «1.40 Зміна покриття». Столиця держави – місто Київ – першої ввела новинку. Як наголошується в повідомленні столичної влади, дорожній знак про зміну покриття вже знаходиться в Правилах дорожнього руху України. Ініціатором його внесення в ПДР виступила саме КМДА.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу