У ВР хочуть знизити податки на посилки з-за кордону

Поділитися:

Незабаром українці зможуть придбати більше товарів на міжнародних торгових порталах взагалі без сплати податків. Закон про зниження податкового преса на закордонні посилки незабаром розглянуть народні обранці. Про це в понеділок, 25 січня, заявив на погоджувальній раді керівників фракцій ВР глава фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко.

Як зазначив глава фракції президента, половина України купує недороге взуття, одяг та інші товари широкого вжитку на закордонних порталах. Однак українцям доводиться за них переплачувати втридорога через великі податки всередині країни на посилки з-за кордону. Сюди входять податок на додану вартість і кілька мит.

За словами Олександра Корнієнка, незабаром народні обранці розглянуть проект закону про зниження всіх цих платежів. Суть законопроекту – у зміні мінімуму порога оподаткування податком при придбанні товарів на міжнародних сайтах. Тоді, на думку керівника фракції, наші громадяни зможуть більше купити за кордоном взуття та одягу.

Нагадаємо, в Україні незабаром запрацює нове оподаткування посилок, які відправляють нашим громадянам з-за кордону.

Також раніше ми інформували про те, що у Верховній Раді України на розробці знаходиться законопроект, суть якого полягає в збільшенні встановленого ліміту на безподаткове відправлення міжнародних посилок.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу