У суді розглядають справу посібників глави Харківської облради

Поділитися:

Адвокат Руслан Танабаш, якого НАБУ і САП підозрюють у пособництві в наданні неправомірної вигоди голові Харківської облради Артуру Товмасяну та його заступнику Андрію Малишу, і досі намагається оскаржити запобіжний захід. Про це повідомляє телеканал «Перший Діловий».

Скаргу розглядатиме апеляційна палата вищої антикорупційної прокуратури. Нині Танабаш перебуває під арештом із альтернативою застави у 713 тисяч 700 гривень застави, а захист підозрюваного подав апеляційні скарги, що суд частково задовольнив і призначив повторний розгляд клопотання про застосування запобіжного заходу. Пізніше Вищий антикорсуд призначив Танабашу запобіжний захід у вигляді застави, проте його адвокат подав апеляцію і на це рішення.

За даними слідства, Товмасян, Малиш і Танабаш вимагали гроші у директора Обласного комунального спецпідприємства з виконання норм екологічної безпеки. В обмін вони обіцяли не звільняти його із займаної посади. Хабар передавали по частинах. При передачі останньої частини в 350 тис. грн зловмисників затримали.

Раніше ми повідомляли, що 350 мільйонів доларів намагаються відсудити у «ПриватБанка» пов’язані із братами Суркісами компанії. Нині справу розглядатиме Верховний Суд.

Нагадаємо, Господарський суд Київської області визнав банкрутом ПАТ «Суднобудівний завод «Залив», який належить Костянтину Жеваго та відкрив ліквідаційну процедуру.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу