У США заявили про четверту хвилю пандемії

Поділитися:

У Сполучених штатах Америки повідомили про початок четвертої хвилі пандемії коронавірусу. Про це заявив епідеміолог, член консультативного комітету президента США Джо Байдена по Коронавіруси Майкл Остерхольм.

При цьому лікар називає гарною новиною те, що в світі вже є вакцини проти коронавірусу, в тому числі проти більш заразних штамів.

Слід зазначити, що після тимчасового затишшя в лютому 2021 року епідситуація на планеті в березні загострилася, не покращується вона і в квітні.

Крім того, в ВООЗ назвали країну, де зараз найскладніша ситуація з коронавірусів. Новим епіцентром пандемії стала Бразилія.

Нагадаємо, що в Міністерстві охорони здоров’я України хочуть виплачувати кошти пацієнтам на реабілітацію після коронавірусу. Про це повідомляє заступник міністра профільного відомства.

Раніше повідомлялося, що В Африці вчені зафіксували новий варіант коронавірусу SARS-CoV-2, який може включати в себе до 40 мутацій. Про це повідомив керівник Африканського центру з контролю і профілактиці захворювань (Africa CDC) Джон Нкенгасонг.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ