У середу в Україні трохи похолодає і йтимуть дощі

Поділитися:

У середу, 20 травня, атмосферний фронт переміститься до вечора на центральну частину України, де ймовірні дощі. Опади доберуться до Сходу, Сумської області та Півдня.

На Заході і в Центрі ймовірність опадів низька, хіба що місцями невелика хмарність з “місцевими декількома краплями”. Вдень у центральних областях буде світити сонце.

Вітер в середу буде північно-західним свіжим і поривчастим 7-12 метрів на секунду

Температура повітря вдень в середньому втримається в межах 14-19 градусів зі знаком плюс.

У Києві сьогодні сонце буде рідко показуватися з-за хмар. Вночі йтиме дощ. Вранці розпогодиться і вся інша частина дня пройде без опадів. Температура повітря вночі складе 9-11 градусів тепла. Днем буде від 14 до 16 теплі градусів.

На заході України без істотних опадів, тільки в Карпатському регіоні місцями невеликий дощ. Температура повітря вночі становитиме 7-12 градусів тепла. Вдень потеплішає до 14-19 градусів.

На півночі країни в середу вночі невеликий, місцями помірний дощ, вдень місцями невеликий дощ. Температура повітря вночі становитиме 7-12 градусів зі знаком плюс. Вдень потеплішає до 14-19 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Температура повітря вночі становитиме 8-13 теплих градусів. Вдень повітря прогріється до 15-20 градусів.

На сході України вночі помірний дощ, вдень невеликий дощ. Температура повітря вночі становитиме 9-14 теплих градусів. Вдень повітря прогріється до 16-21 градусів.

На півдні України вночі без істотних опадів, вдень дощ. Температура повітря вночі складе 10-15 теплих градусів. Вдень повітря прогріється до 18-23 градусів.

У Криму сьогодні суха і тепла погода. Температура повітря вночі складе 10-15 теплих градусів. Вдень повітря прогріється до 18-23 градусів.

Народний прогноз погоди: День пам’яті преподобного Іоанна Зедазнійського, мученика Фалалея і преподобного Ніла Сорський. Погоду в цей день визначає місяць: якщо він ріжками вниз – до тепла, а якщо червоний – до дощу. Якщо під час заходу сонячний диск був більше звичайного і червоним, наступного дня слід очікувати вітряної погоди без дощу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу