У Privat24 з’явилася нова послуга

Поділитися:

Доступ до нової функції отримали користувачі застосунку Приват24 після чергового оновлення. Так, тепер у клієнтів ПриватБанку є можливість переказу грошових коштів на карту за допомогою номера телефону.

“Забудьте про це” скинь номер карти “Приват”, ви пишете родичу або другу в месенджері. Переказуйте гроші тільки телефоном через сервіс “Переказ на карту”, – говорять фахівці Приватбанку.

Відомо, що тепер, щоб відправляти або приймати такі переклади, необхідно активувати функцію при першому вході в сервіс або через меню “Налаштування” і далі “Платіжні налаштування”.

Нагадаємо, що колишній глава Національного банку України Олександр Дубілет заявив, що не ховається від поліції і на даний момент проживає в Ізраїлі. Про це він сказав в своїй офіційній заяві. Відзначимо, що в березні цього року Національне антикорупційне бюро України заявило, що оголошує колишнього чиновника в розшук.

Раніше повідомлялося, що операції bail-in чотирьох випусків єврооблігацій «ПриватБанку», які випустили в 2016-м через британську компанію Credit Finance на 595 млн доларів, визнали. Банк Англії за запитом Нацбанку України підтвердив законність угоди при націоналізації «Привату».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу