У Пенсійному фонді розповіли про нюанси виплат у період локдауну

Поділитися:

У Пенсійному фонді розповіли, що потенційне введення локдауну не вплине на виплату пенсій.

У Фонді запевняють, що готові забезпечувати виплату пенсій у встановлені терміни і в способи, визначені законом: з доставкою “Укрпоштою” додому та через рахунки у банках. Там нагадали, що упродовж усього терміну карантинних обмежень, що тривають більше року, виплати здійснювались у встановлені терміни. Жодних надзвичайних подій, які можуть стати на заваді фінансування виплат пенсій, нема, наголошує керівництво Фонду.

Також нестача грошей у Пенсійному фонді ніяк не позначиться на виплатах.

Нагадаємо, що український уряд підтримав бюджет Пенсійного фонду-2021 495,5 млрд гривень, з яких 327,9 млрд складуть власні доходи, понад 293,8 млрд грн принесе єдиний внесок на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування. Цього року дефіцит бюджету в Пенсійному фонді – 21,7 млрд грн.

Раніше повідомлялося, що згідно з оновленою картою Міністерства охорони здоров’я карантинних зон, станом на 10 квітня на 11-ть областей та Київ поширюються обмеження “червоного рівня” епідемічної небезпеки. Йдеться про Житомирську, Закарпатську, Запорізьку, Київську, Львівську, Миколаївську, Одеську, Сумську, Хмельницьку, Чернівецьку і Чернігівську області.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу