У Нацполіції розповіли про масові закриття підпільних казино

Поділитися:

У Міністерстві внутрішніх справ розповіли, що упродовж тижня поліція закрила 76-ть закладів грального бізнесу. Це сталося через низку порушень, адже працювали без ліцензій, ретельно маскуючи свою роботу. Доступ до закладів мали виключно перевірені клієнти, за попереднім дзвінком. Деякі заклади працювали з кодовою системою доступу, і час від часу змінювали паролі.

За даними МВС, через незаконну діяльність з організації чи проведення азартних ігор за статтею 203-2 порушено 14-ть кримінальних проваджень. Чотирьом особам оголошено про підозру.

Зазначається, що з підпільних гральних закладів правоохоронці вилучили 976 одиниць обладнання на суму 2 мільйони гривень та готівки на 117 тисяч гривень, одержаної від ставок.

Серед регіонів найбільше нелегальних закладів виявлено на Дніпропетровщині – 14, Київщині – 12, а також у самій столиці – 11.

Як відомо, за незаконну діяльність з організації чи здійсненні азартних ігор передбачено штраф, розмір якого коливається від 170 до 680 тисяч гривень.

Нагадаємо, що у серпні Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей повідомили, що до державного бюджету від грального бізнесу надійшло понад 1 млрд гривень.

Також ми писали, що депутати визначилися з податками на гральний бізнес.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу