У МВС з’явилися меломани, які підбирають музику для водіїв

Поділитися:

Патрульна поліція створила список треків для безпечного водіння автомобіля. У список увійшли такі виконавці, як: Billie Eilish, Massive Attack, Gorillaz, Drake, Onuka, Один в каное, Бумбокс, Сергій Бабкін.

У поліції зазначили, що з 31 червня в країні запрацювала система відео фіксації дорожнього руху. за першу добу було зафіксовано 57 880 випадків перевищення швидкості.

“Музична добірка від патрульної поліції допоможе водіям дотримуватися правил дорожнього руху”, – йдеться в повідомленні.

Музику підбирали на основі досліджень International Journal of Environmental Research and Public Health. В ході експериментів, стало зрозуміло, що музика, темп якої не перевищує 100 ударів в хвилину, позитивно впливає на якість їзди.

Раніше повідомлялося, що за час роботи системи відео та аудіо-фіксації на дорогах порушень правил дорожнього руху стало в п’ять разів менше. У Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що показники вказують на те, що на українських дорогах стане менше дорожньо-транспортних пригод.

Також варто відзначити, що в зв’язку з тим, що багато порушники правил дорожнього руху роблять помилки при оплаті штрафу, патрульна поліція Київської області провела інструктаж, як це треба робити.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу