У МОЗ закликали збільшити витрати на медицину

Поділитися:

Керівник Міністерства охорони здоров’я Максим Степанов звернувся до народних обранців з настійним проханням збільшити фінансування потреб медичної галузі.

Про це міністр заявив онлайн в середу, 18 листопада, під час засідання у Верховній Раді України, повідомляють джерела в парламенті.

На думку Степанова, депутати повинні перед тим, як натиснути кнопки за проект державного бюджету на 2021 рік у другому читанні, внести в нього правки щодо сум, виділених медицині.

За словами Степанова, саме недофінансування призвело медичну галузь до того стану, в якому вона опинилася. “Будемо доводити кожну гривню”, – підкреслив міністр.

Нагадаємо, глава Міністерства охорони здоров’я України Максим Степанов отримав позитивний тест на коронавірус. У зв’язку з цим міністр пообіцяв перевірити ефективність вітчизняної системи охорони здоров’я зсередини, як заявив чиновник на сторінці МОЗ у Facebook.

Також раніше ми написали про те, що в Міністерстві охорони здоров’я спрогнозували, що вакцина від COVID-19 з’явиться в нашій країні наприкінці першого кварталу наступного року, тобто наприкінці березня- на початку квітня.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу