У МОЗ розповіли, яким може бути літній локдаун

Поділитися:

У Міністерстві охорони здоров’я України прокоментували можливість літнього локдауна. Про це повідомив міністр відомства в коментарі для вітчизняних ЗМІ.

За словами чиновника, в цей літній сезон уряд все ж розраховує обійтися мінімальними обмеженнями, можливими у зв’язку з коронавірусом. Наприклад, це все ще може бути умова носити маску в закритих приміщеннях.

У своїх прогнозах міністр упевнений, що цього літа ситуація з коронавірусом може стати не такою критичною.

При цьому остаточних висновків з цього приводу робити не можна, оскільки штам COVID-19 – це новий тип вірусу, який ще недостатньо вивчили.

“Я сподіваюся, що 2021-й рік ми будемо жити в коронавірусному порядку, але не в такому важкому, як у 2020-му році. У мене є бажання, щоб вже до літа 2021-го року карантин був практично скасований”, – сказав глава МОЗ.

Нагадаємо, що в Європейській Бізнес Асоціації провели опитування серед представників середнього і малого бізнесу: більшість з них не побачили жодного сенсу у введенні локдауна 8 січня.

62% опитаних повністю розчаровані таким рішенням уряду, а 24% розповіли про те, що вважають карантин під час локдауна занадто суворими.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу