У Мінветеранів розповіли про працевлаштування колишніх військових

Поділитися:

За інформацією Міністерства у справах ветеранів України, у 2021 році допомогли знайти роботу майже 8 тисячам ветеранів. Близько однієї тисячі з них відкрили власну справу, зокрема чверть – в аграрному секторі.

Там зазначають, що пріоритетом для відомства і влади є саме створення робочих місць для ветеранів, а також підтримка бізнесу, заснованого ними.

У Міністерстві зауважують, що відповідно до досвіду іноземних партнерів, саме реалізація колишніх військових в агросекторі, сприяє не лише розвитку сільського господарства, а й психологічній реабілітації. Адже робота з природою, на землі – допомагає ветеранам.

Торік за сприяння Міністерства у справах ветеранів було працевлаштовано 6 тисяч ветеранів, власну справу з них відкрили більше 900 осіб.

Нагадаємо, що українські роботодавці заборгували 4 млрд гривень найманим робітникам.

Також повідомлялося, що в Україні зафіксували стабільне зростання середньої зарплати. За період з січня по кінець липня поточного року він склав 21,8%, а сума склала 13 458 грн. Такі дані оприлюднили в Державній службі статистики, а порівнювали з аналогічним періодом 2020 року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу