У Мінцифри розповіли, коли в Україні пройдуть цифрові вибори

Поділитися:

Перші електронні вибори президента в Україні можуть бути проведені в 2024 році. Але для цього країні потрібно зацифрувати всі державні послуги, паралельно збільшуючи довіру громадян до цифрових технологій і нововведень. Про це заявив глава Міністерства цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Я вірю в вибори онлайн після того, як ми зацифруємо всі послуги на 100%. Ми поставили собі за мету зробити це до 2023 року. Після цього люди будуть підключатися до інтернету. Коли ми 4-G на дорогах зробимо, послуги зацифруємо, у людей з’явиться реальний запит і довіра до технологій. Тому що сьогодні багато людей лякаються технологій. У нас є така мета і круто якщо ми це зробимо в 2024 році », – зазначив міністр.

Нагадаємо, що Міністерство цифрової трансформації 21 квітня запустить програму кіберзахисту, покликану захистити малий і середній бізнес. Кіберакселератор дозволить представникам малого та середнього бізнесу створити продукти в сфері кібербезпеки і побудувати власні департаменти кіберзахисту.

Раніше повідомили, що Міністерство цифрової трансформації планує запускати такі сервіси, які прозвучать в світі. Як розповів глава відомства Михайло Федоров в інтерв’ю ЗМІ, електронні сервіси не просто зручністю для українців, а також формують бренд України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу