У Міносвіти розповіли, в яких містах продовжили навчальний рік

Поділитися:

Згідно з інформацією в Міністерстві освіти, в Сумах, Черкасах, Хмельницькому та Кропивницькому навчальний рік для школярів продовжили на червень.

Відомо, що в Сумах і Хмельницькому навчальний рік продовжать на два тижні – до 11 червня. Черкаські школярі вчитимуться до 8 червня. Крім того, деякі початкові шкoли Кропивницького навчатимуться дo 7 або 14 червня.

Слід зазначити, що безліч шкіл, особливо в західних регіонах країни, через карантин були змушені продовжити навчальний рік. Однак, така практика не поширюється на школи, які проводили заняття дистанційно, адже це одна з форм навчального процесу.

Нагадаємо, що в наступному навчальному році (2021/2022) діти підуть в школу восени тільки в тому випадку, якщо в Україні вдасться стримати вірус, а кількість нових хворих не буде перевищувати певних показників.

Раніше повідомлялося, що в Міністерстві освіти і науки України ввели нову схему забезпечення шкіл, ліцеїв і гімназій, а також інших навчальних закладів підручниками. Роботу планується завершити ще до кінця поточного року.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ