У Маріуполі вирує стихія. паралізований транспорт

Поділитися:

Зливи з грозами перейшли від західної частини країни на схід України. Так, в Маріуполі дощ, який пройшов 29 червня, затопила вулиці міста і паралізував рух транспорту.

За словами очевидців маршрутки і автобуси по вікна у воді. Через стихію навіть довелося тимчасово зупинити рух трамваїв. Під мостом біля Іллічівського ринку в калюжі застряг автобус.

За інформацією поліції Маріуполя, за 29 липня сталося декілька ДТП через негоду, а також було повалено одне дерево.

Вночі 30 червня синоптики прогнозують дощі, грози, град і шквали 15-20 м / с на заході, а вдень також на півночі, в центрі і на півдні країни.

Нагадаємо, що на дорозі між Яремче та Микуличин на Прикарпатті стався зсув. Через рясні зливи затопило курорт «Буковель» в Івано-Франківській області.

Як повідомляють очевидці, дорога на Буковель в двох місцях зруйнована і заблокована: на дорозі між Яремче та Микуличин стався зсув, а в Татарові річка підмила дорогу. У самому Микуличині теж розлився потік.

Раніше повідомлялося, що територію Одеса-Рені між автомобільними естакадами Маяки і Паланка закриють через загрозу повені. За відомостями прес-центру Головного управління Національної поліції в Одеській області, ділянку буде перекритий з 8 ранку 26 червня 2020 року. Відкриють його якось по-особливому наказом обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу