У Кабміні заявили, що 1 вересня діти підуть в школу

Поділитися:

В Україні навчальний рік розпочнеться 1 вересня. Глави обласних державних адміністрацій повинні постійно контролювати ситуацію.

У Кабміні заявили, що надходять прохання про те, щоб першокласників пустили в школу хоча б на один день, щоб вони побачили, що це таке. Однак чиновники вирішили, що з 1 вересня 2020 року розпочнеться повноцінний навчальний рік і в школу підуть всі. При цьому вже проведені всі наради і запущені процеси в регіонах.

У той же час тут уточнили, що в тих областях, які входять в “червону” зону, буде введений 14-денний карантин.

Нагадаємо, що 6 квітня 2020 року у зв’язку з карантином в Україні для всіх українських школярів середніх і старших класів, а також для всіх бажаючих свої віртуальні двері відкрила «Всеукраїнська школа онлайн». Як було сказано на офіційній сторінці Міністерства освіти, понад 40 вчителів записали для школярів відеоуроки по 11 шкільних предметів і доклали всіх зусиль, щоб зробити їх цікавими і корисними.

Також ми писали, що Європейський інвестиційний банк виділить Україні кредит у 300 мільйонів євро на заходи по збільшенню енергоефективності шкіл, лікарень і дитсадків.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ