У Держтуризмі фіксують проблеми з толерантністю в країні

Поділитися:

Проблема толерантності серед певної категорії людей стосовно інших національностей все ще існує в Україні. Про це заявила глава Державного агентства з питань туризму Мар’яна Олеськів.

«Вже завтра відбудеться довгоочікуваний запуск першого прямого рейсу з Саудівської Аравії в Україну. Це важливий крок для нас з розвитку міжнародного туризму, який дозволить значно збільшити туристичні потоки в нашу країну. Однак поки існує ще чимало питань, які потрібно врегулювати, щоб іноземний турист, зокрема турист з країн Перської затоки, залишився задоволений подорожжю», – написала чиновниця.

За словами Олеськів, українців потрібно вчити тому, що відмінність у світосприйнятті і культурі – це нормальне явище. При цьому важливим залишається питання безпеки туристів з інших країн.

«Для України важливо забезпечити комфортне перебування для туристів з країн Перської затоки, адже вони залишають чимало коштів в країни, куди подорожують. Крім того, саме громадяни цих держав є потенційними інвесторами, а це вже стосується розвитку місцевого бізнесу та економіки », – додала глава Держагентства.

Нагадаємо, що згідно з соц-опитуванням українських аналітиків, більш ніж половина респондентів (53,1%) планують відпустку в межах України, а за кордон планує поїхати тільки кожен десятий.

Раніше повідомлялося, що в Європі заговорили про остаточне відновлення туристичної діяльності в сезон осінь-зима 2021. Про це повідомляє глава Європейської асоціації по туризму Том Дженкінс.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу