Турки виграли новий тендер на будівництво летовища у Дніпрі

Поділитися:

Новий тендер на будівництво Міжнародного аеропорту «Дніпро» виграла турецька компанія ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». І ця компанія посідає друге місце у рейтингу найбільших підрядників «Укравтодору» по ремонту доріг. Про це розповіли журналісти «Першого Ділового» телеканалу.

Турки збудують летовище за 5 мільярдів 640 мільйонів гривень. Тендер було оголошено наприкінці липня, очікувана вартість робіт становила 5 мільярдів 710 мільйонів. Окрім «Онур Конструкціон Інтернешнл» у торгах брала участь компанія «Ростдорстрой», яка пропонувала виконати роботи на мільйон дорожче.

Відтак, за умовами тендеру «Онур» має побудувати понад 3 кілометри злітно-посадкової смуги, руліжні доріжки, перон і необхідну злітно-посадкову інфраструктуру. Всі роботи мають бути виконані до 21 грудня 2024-го року.

Нагадаємо, що раніше тендер на будівництво аеропорту «Дніпро» виграла компанія «Альтіс-Констракшн». Але держпідприємство «Фінансування інфраструктурних об’єктів» розірвало угоду з «Альтісом». Причиною такого рішення замовник назвав неналежне виконання зобов’язань, передбачених договором.

Раніше повідомлялося, що Дніпровський електровозобудівний завод включили до списку приватизації.

Також ми писали й про таке: майно Дніпровського машзаводу продадуть в 20 разів дешевше запланованої ціни.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу