Три області можуть виключити з «червоної» карантинної зони

Поділитися:

Найближчим часом Міністерство охорони здоров’я планує вивести три області з “червоної” зони карантину. Про це міністр Максим Степанов розповів під час онлайн-брифінгу 6 квітня.

Так, за словами глави МОЗ, в Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях ситуація за місяць значно покращилася. Ці регіони першими виявилися в “червоній” зоні і першими можуть з неї вийти.

“У нас значно зменшилася кількість хворих, що в Івано-Франківській, що в Закарпатській, що в Чернівецькій областях”, – зазначив Степанов. – “Ми плануємо, що найближчими днями при повній стабілізації ці області почнуть виходити з” червоного “рівня”, – заявив міністр охорони здоров’я.

Відомо, що зараз в “червоній” зоні адаптивного карантину знаходяться 11 регіонів, де найгірша динаміка захворюваності. Крім того, міністр виділив Київ, Хмельницьку, Житомирську та Миколаївську області, де найвища заповненість койко-місць.

Нагадаємо, що США і Китай стануть лідерами постпандемічного світу. Такі перспективи змалював для них журнал Bloomberg. Аналітики брали до уваги два основні чинники – темпи вакцинації населення проти коронавірусу і жорстку монетарну політику.

Раніше повідомлялося, що в прес-службі Міністерства охорони здоров’я повідомили, що у відомстві оновили дані по ситуації в регіонах з коронавірусів. Хмельницька, Черкаська та Донецька області можуть потрапити в «червону» зону.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ