Торгові мережі заявили про достатні запаси продуктів

Поділитися:

Великі торговельні мережі, як Сільпо і АТБ, повідомили про те, як вони продовжать роботу в період військового режиму в Україні.

Супермаркети прагнуть продовжувати роботу у звичайному режимі, щоб населення країни не відчувало нестачі у продовольстві та могло будь-якої миті себе їм забезпечити.

Представники Сільпо повідомляють: «Ми працюємо над тим, щоб постачати товари із наших розподільчих центрів. Ми на зв’язку з виробниками, щоб забезпечити постійне постачання продукції. А також на зв’язку з ТРЦ, щоб навіть при закритті торгового центру ми відкрили Сільпо».

Також керівники Сільпо турбуються за своїх співробітників і прагнуть забезпечити їм безпеку та комфортні умови, тому магазини у найбільш небезпечних містах не працюватимуть.

Представники мереж магазинів АТБ заявили, що вони розпочали роботу в максимально посиленому та мобілізованому режимі – вони забезпечені всіма необхідними товарами будь-якої категорії та у достатньому обсязі, щоб українці не відчували дефіциту в продуктах.

Також керівництво АТБ вже розробило відповідний план дій на випадок загострення ситуації, особливо у найгарячіших точках збройного зіткнення. До того ж проводяться всі необхідні заходи для забезпечення безпеки працівників.

Нагадуємо, що розрахунки картками в Україні провадять без обмежень. Нацбанк гарантує безпеку проведення операцій.

Також, за словами посла США, агресія РФ може призвести до дефіциту продовольства у світі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу