Суд взяв перерву в справі про націоналізацію «Приватбанку»

Поділитися:

15 грудня на засіданні в Шостому апеляційному адмінсуді було оголошено про те, що розгляд апеляційної скарги «Приватбанку» буде продовжено 21 січня 2021 року. Йдеться про апеляцію за рішенням Окружного адмінсуду столиці від 18.04.2019 р (позов Коломойського про незаконність націоналізації «Приватбанку»).

Нагадаємо, що рішення Окружного адмінсуду Києва від 18.04.2019 р було прийнято за позовом Коломойського. Тоді суд скасував рішення Нацбанку України, яким неплатоспроможний «Приватбанк» був виведений з ринку державою.

Також відомо, що колишні власники банку заявили, що позбулися всіх акцій через націоналізацію і борються за те, щоб повернути собі банк.

Раніше повідомлялося, що генпрокурор Венедиктова хоче активізувати справи «Привату». Ірина Венедиктова поінформувала, що 14 грудня вона увійшла до складу груп прокурорів відразу за трьома кримінальними справами щодо «Привату». Розуміння з іншими прокурорами досягнуто. Найближчим часом всі члени прокурорської групи вироблять конкретні кроки та втілять їх у життя, повідомила генпрокурор.

Також ми писали й про те, що «Приватбанк» звинуватив ізраїльський банк в роботі з Коломойським.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу