Стало відомо, скільком пенсіонерам перерахують пенсії

Поділитися:

У липні 2021 у Мінсоцполітики переглянуть пенсії для ще мільйона українців. В цілому ж, в цьому році підвищення отримають 10,5 млн мільйонів українців. Про це повідомила глава відомства Марина Лазебна.

Так, чиновниця заявила, що окремі доплати будуть для працюючих пенсіонерів. На початку літа вони отримають надбавки за травень і квітень. Відомо, що з 11 млн українських пенсіонерів продовжують працювати 3 млн осіб. Таку інформацію оприлюднили в Пенсійному фонді України.

При цьому деякі експерти бачать проблеми в новій індексації пенсій.

«В Україні набагато більше, ніж 1 млн пенсіонерів, і чому індексація буде саме мільйону, велике питання. Крім того, багатьом не проіндексували пенсії навесні », – кажуть фахівці.

Нагадаємо, що український уряд в рамках останньої індексації пенсій охопив лише 8 мільйонів українських пенсіонерів, тоді як в аналогічній індексації потребує ще близько 5 млн осіб. Про це повідомляє експерт з питань соціальної політики.

Раніше повідомлялося, що Міністр соціальної політики Марина Лазебна повідомила, що її відомство планує спільно з Міністерством оборони та Міністерством внутрішніх справ розробити рішення для підвищення пенсій військовослужбовцям.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу