Стало відомо, скільки заробив в.о. глави Міненерго Вітренко

Поділитися:

Майже 3 мільйони доларів на рахунках і 288 млн гривень доходів задекларував минулого року виконуючий обов’язки Міненергетики – Юрій Вітренко. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу.

Він отримав майже 285 млн зарплати в Нафтогазі і майже 16 тисяч – в Міненерго. Крім того, чиновнику надійшло майже півтора мільйона гривень гонорару від Укрнафти, понад мільйон відсотків – від банківських вкладів і більш як 2 мільйонів – від Нафтогазу – як подарунок від профспілки.

Ще Юрій Вітренко 150 тисяч держоблігацій і корпоративні права в ряді компаній. Його двічі намагалися призначити міністром енергетики. І парламент не підтримав таке призначення.

Нагадаємо, що у Верховній Раді – знайшли голоси, щоб дати Юрію Вітренко, який працює в статусі виконуючого обов’язки міністра енергетики, повноваження як у міністра.

Раніше повідомлялося, що і. о. міністра енергетики України розповів про те, що потрібно зробити нашій країні, щоб не залежати від електроенергії з сусідніх країн – РФ і Білорусі. Зокрема, мова йде про важливі стратегічні кроки, які призведуть до відокремленого від старої системи, що дісталася Україні в спадок від СРСР. Іншими словами, потрібна серйозна підготовка, тільки в такому випадку мета буде досягнута.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу