Стало відомо, скільки українських заробітчан планують залишитися в Польщі

Поділитися:

У Польщі стає все більше українських заробітчан, які готові залишитися в цій країні, купити будинок або квартиру та розпочати свою справу. Зокрема, згідно з результатами опитування, проведеного в лютому, дві третини українців думають про такі зміни в найближчому майбутньому. Тим часом третина інших хоче швидше заробити потрібну суму та повернутися додому, в Україну.

Близько половини всіх тих, хто готовий залишатися в Польщі, вже думають, як перевезти сім’ю, причому часто не тільки дружину або чоловіка і дітей, а й батьків. У цьому випадку йдеться про те, що їх повністю влаштовує країна і вони готові залишитися жити в Польщі назавжди.

Раніше повідомлялося, що заробітчани будуть подавати декларації про доходи. При цьому чиновник уточнив, що в тому випадку, якщо українці перебуваючи та працюючи за кордоном, вже заплатили податки, то в Україні це робити знову не знадобиться. Єдине, що потрібно від таких українців — це подача податкової декларації, яка б засвідчила, що громадяни вже заплатили податок.

Також ми писали, що заробітчани можуть бути позбавлені права на в’їзд до країн Європейського союзу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу