Стали відомі деталі нової накопичувальної системи

Поділитися:

У Міністерстві соціальної політики України розкрили додаткові деталі про нову накопичувальну систему. Про це повідомляє міністр профільного відомства.

За даними ЗМІ, у відомстві очікують прийняття в першому читанні законопроекту про обов’язкові пенсійні накопичення цієї осені.

Вона заявила, що всього розглядаються два закони: один був розроблений Громадською організацією «Офіс простих рішень і результатів», а другий безпосередньо міністерством.

«Є два документи, кожен з яких може стати основою для законопроекту, який буде прийнятий парламентом … Цієї осені ми очікуємо прийняття в першому читанні законопроекту, який стане тим концептом, навколо якого ми будемо все об’єднуватися і працювати», – підкреслила міністр.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів має намір підвищити українцям пенсію вже в 2022 році. Про це повідомляє міністр соціальної політики, як передає пресслужба уряду.

Чиновниця анонсувала, що українцям варто чекати відповідного підвищення в першій половині 2022 року. Вона пообіцяла, що пенсійні виплати для людей старше 70 років при страховому стажі 35 і 30 років для чоловіків і жінок відповідно будуть не менше 3000 гривень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу