США виділили Україні 4 млн доларів для Морської охорони

Поділитися:

Морська охорона Азовського моря, а саме Маріуполя і Бердянська отримає новітнє обладнання з-за кордону. Відомо, що Сполучені штати Америки виділили на допомогу українській Морській охороні 4 млн доларів. Про це повідомили в посольстві США.

Слід зазначити, що допомога буде надана Морській охороні України в рамках американської програми з експортного контролю та безпеки кордонів.

“Нове обладнання допоможе Морській охороні цілодобово стримувати і реагувати на агресію в Азовському морі”, – йдеться в повідомленні посольства США.

Нагадаємо, що під час патрулювання Морська охорона України за підтримки прикордонної авіації обстежила райони газоконденсатних родовищ і виявила захоплені самопіднімальні плавучі бурові установки «Україна» (перейменована в «Крим-1») і «Таврида». На працюючих бурових підняті прапори країни-агресора.

Раніше повідомлялося, що американське посольство в Києві разом з Міжнародним валютним фондом висловило занепокоєння з приводу голосування Радою Нацбанку за недовіру і догану двом заступникам голови Нацбанку – Дмитру Сологубу і Катерині Рожкової.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу