США будуть боротися з дезінформацією в Україні

Поділитися:

Посольство США в Україні оголосило грантовий конкурс для боротьби з дезінформацією в країні. Відомо, що загальний бюджет складає 700 тисяч доларів, для боротьби з дезінформацією в країні.

«Посольство США в Києві оголошує конкурс на надання грантів неурядовим організаціям для боротьби з дезінформацією і шкідливими наративами, що розповсюджуються через соціальні мережі і традиційні ЗМІ», – йдеться в повідомленні на сайті американської дипмісії.

Слід зазначити, що до реалізації грантового конкурсу можуть бути залучені неурядові організації з США, України, а також інших країн, при цьому сам проект повинен здійснюватися в Україні і бути орієнтованим на українську аудиторію.

Основною метою проекту посольство назвало «проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з українською аудиторією з метою зниження її уразливості до дезінформації».

Слід зазначити, що реалізація програми розпочнеться з 30 вересня 2021 року вона розрахована на 6-12 місяців.

Нагадаємо, що в Сполучених Штатах Америки підтвердили свої плани щодо допомоги Україні по частині реформування енергетичного сектора на полях держави. Про це повідомляє посольство США в Україні.

Раніше повідомлялося, що в ситуації, що склалася з Китаєм, заводом «Мотор Січ» і Україною, наша держава повинна в першу чергу враховувати свої інтереси, а вже потім – інтереси бізнесу. Таку думку висловили в США, відреагувавши на рішення РНБО про повернення підприємства в державну власність.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу