Синоптики прогнозують сніг у всіх регіонах України

Поділитися:

Синоптики прогнозують мороз та випадання снігу практично по всій країні. Найближчими днями слід бути готовими до опадів у більшості регіонів України та похолодання в середньому до -13.

За даними Укргідрометеоцентру, на Заході країни продовжаться снігопади, проте різкого падіння температури повітря не буде: вдень від -3 до +1, а вночі термометр покаже максимум -7.

У Центральних та Північних регіонах України прогнозується хмарність, подекуди випадання снігу. Температура повітря тут складатиме від 0 до -3 вдень, а вночі похолодає до -9.

На Сході України очікується суттєве похолодання з рясним випаданням опадів. Стовпчики термометра вдень покажуть від 2 до 7 градусів морозу, а вночі впадуть до -13.

У Південній частині країни випаде сніг, але температура повітря залишиться на колишньому рівні від 0 до -3 градусів вдень, а вночі очікується від 6 до 10 градусів з позначкою мінус.

У столиці України синоптики прогнозують випадання опадів у вигляді снігу. Температура повітря вдень становитиме 0…-2, а вночі від 6 до 8 градусів морозу.

Нагадаємо, ще у грудні 2021 року синоптики попереджали про наближення Арктичного циклону.

Також нещодавно ми повідомляли, що в Україну насуваються морози. Друга половина зими очікується холодною та сніговою.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ