Синоптики прогнозують перші морози

Поділитися:

Синоптики Укргідрометцентру повідомили, що найближчими днями погода в Україні суттєво зміниться. За даними фахівців, до регіонів йде похолодання.

Так, вже з 9 листопада в регіонах температура повітря опуститься, а також дощитиме.

Зокрема, на заході вдень температура повітря опуститься до +2° С, уночі очікується від 0° С до +3° С. У східних областях синоптики прогнозують вдень від +5° С до +9° С, нічна температура — від +3° С до +7° С.

На півночі вдень прогнозують +2° С до +4° С, а вночі — 0° С-2° С з позначкою «‎+»‎. Денна температура повітря на півдні сягатиме до +10° С. У центральних областях вдень +3° С до +8° С, уночі — від 1° С до +6° С.

9 листопада синоптики прогнозують дощі у Дніпропетровській, Луганській, Донецькій, Харківській, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській та Одеській областях і в Криму.

Вже 10 листопада у більшості областей очікуються нічні заморозки до -4° С. Винятковими будуть деякі райони сходу та північ, де наразі передбачається «‎плюсова» температура.

При цьому 11 листопада мороз накриє вночі усі регіони України. Вдень буде поки що тепло.

Нагадаємо, в Україні синоптики прогнозують затяжну зиму із нестійким температурним режимом.

Раніше повідомлялося, що в Італії через потужні зливи частково під воду занурився острів Сицилія. Рідкісний циклонічний шторм забрав життя кількох людей.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ