Шахраї розпочали продаж колекційних нагород

Поділитися:

В Україні орудують шахраї, які продають фальшиві медалі до 30-річчя незалежності країни від імені Національного банку. Про це повідомляє пресслужба НБУ.

За даними відомства, в НБУ стали активно скаржитися українці, які стикалися з послугами та обманом подібних шахраїв.

Громадяни розповіли, що за колекційні медалі зловмисники хочуть отримати чималу суму грошей. Також вони проводять активну рекламну компанію та агітацію, чим вводять українців в оману щодо справжності монет.

У зв’язку з цим в НБУ вирішили офіційно спростувати свою причетність до даної махінації та попередили українців про те, що зазвичай всі вироби з боку Нацбанку мають окремий логотип – лілію з трьох пелюсток.

“Національний банк не має ніякого відношення до виготовлення і продажу медалі 30-річчя незалежності України», – йдеться в повідомленні регулятора.

Нагадаємо, що Національний банк України назвав особливості поточної економічної кризи, вказуючи, що на цей раз Україна зустріла економічні труднощі з куди більш великим запасом міцності, ніж це було в попередні для країни періоди.

Також національний регулятор зазначає, що в цей раз Україна має куди більш помірні показники інфляції, ніж це було в минулі кризи, що безпосередньо обумовлено результатами послідовної монетарної політики.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу