Росіяни відводять війська від кордонів із Україною

Поділитися:

У Росії Південний військовий округ у Ростові-на-Дону повідомив про завершення військових занять у польових умовах, інформує пресслужба округу.

Як повідомляється, йдеться про 10 тисяч російських військовослужбовців. Вони тепер повернуться у місця постійної дислокації. Заняття тривали місяць у кількох регіонах, зокрема, поблизу з Україною. Вони проводилися на полігонах території: Астраханської, Волгоградської, Ростовської областей, Ставропольського, Краснодарського країв, Північного Кавказу, російських військових баз у Вірменії, окупованого Криму, Абхазії, Південної Осетії.

Батальйонними тактичними групами і тактичними групами родів військ усіх з’єднань та військових частин Південно-Східної Азії було пройдено підготовку на ротаційній основі шляхом модульної системи.

«У військах ПВО завершився етап бойового злагодження відділень, екіпажів та розрахунків у мотострілецьких з’єднаннях, військових частинах пологів військ та спеціальних військ», – наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, Сенат США має намір виділити Україні 450 млн фінансової допомоги на військові потреби. Вже зареєстровано відповідний документ, який також накладає негайні санкції на оператора «Північного потоку-2».

Також ми повідомляли про плани Європейського союзу виділити Україні 1,4 мільйона євро на облаштування українсько-білоруських кордонів.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ