Рада розгляне закон про покарання за невірні декларації

Поділитися:

Президент України подав до парламенту на розгляд законопроект, у якому йдеться про покарання за неправдиву електронні декларації. Якщо законопроект буде прийнятий, він внесе зміни одразу до кількох законодавчих актів нашої країни та унеможливить подання декларацій, у які з будь-якою метою не внесені ті чи інші дані або ж приховані доходи, майно тощо.

Законопроект зареєстровано під номером 4434. У разі його прийняття зміни будуть внесені у статті Кримінального кодексу України, Кримінального процесуального кодексу України, Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також до Закону України «Про запобігання корупції».

Раніше повідомлялося про те, що у Кабміні пообіцяли подати законопроект про ведення бізнесу в умовах карантину. Лідер України заявив, що ведення бізнесу в умовах жорсткого карантину – вкрай важлива тема в поточній ситуації.

Також ми писали й про зареєстрований у ВРУ законопроект щодо зменшення комісій за розрахунок платіжною карткою. Відповідно до цієї законодавчої ініціативи, вже з січня 2021 року банківські комісійні при платежах карткою не повинні бути більше півтора відсотків; з липня наступного року – не більше одного відсотка, а з початку 2022 року – не більш ніж половину відсотка.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу