Проти подільника судді Вовка закрили справу

Поділитися:

Їздить за кермом у нетверезому стані, але продовжує займати керівні посади та отримувати зарплатню. Вища рада правосуддя уже рік не може розглянути справу відомого судді Костянтина Бабенка, якого в грудні 2019 року спіймали п’яним за кермом.

Про це повідомляють журналісти “Першого Ділового” телеканалу. І це при тому, що суд має всі докази вини підозрюваного. Нині ж справа закрита, а сам підозрюваний навіть не сплатив штрафу.

Крім того, він жодного разу не прийшов на засідання – замість нього ходив його адвокат Ростислав Кравець, який відомий тим, що засвітився на плівках не менш скандального судді – Павла Вовка.

Костянтина Бабенка спіймали в грудні 2019 року. Він був у нетверезому стані й намагався втекти від правоохоронців. Зупинити втікача вдалося лише поблизу його елітного житла в центрі Києва.

Проте покарати служителя феміди – не змогли досі. Бабенко і далі продовжує “вершити правосуддя” і отримувати непогану зарплату. За це час він заробив понад 1 мільйон 800 тисяч гривень.

Нагадаємо, що Вищий антикорупційний суд (ВАКС) дозволив примусово привести голову Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка в установу. Це потрібно для того, щоб винести йому остаточний вирок.

За даними пресслужби ВАКС, нещодавно суд відправляв чиновнику чергове запрошення на засідання, однак останній на нього знову не з’явився.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу