Посольство України у Вірменії облили борщем

Поділитися:

Невідомі облили посольство України в столиці Вірменії Єревані борщем, тим самим показавши своє відношення до офіційної зовнішньополітичної позиції України, яка напередодні зробила заяву з приводу військового зіткнення між Вірменією і Азербайджаном. Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

За даними відомства, акція на полях Єревану проходила під егідою партії Дашнакцутюн.

Провокатори висловлювали свою зневагу до України та демонстрували це шляхом презентації своїх плакатів з відповідними написами і вигуками.

Важливо відзначити, що конфлікт зав’язався через ситуацію, яка склалася на кордонах Вірменії та Азербайджану.

Зокрема, 12 липня сторони заявили про збройний конфлікт і Україна, на прикладі багатьох країн, також зробила заяву з приводу ситуації.

“Українська сторона виступає за політичне врегулювання ситуації на основі дотримання суверенітету і територіальної цілісності Азербайджанської Республіки в її міжнародно визнаних кордонах“, – говорилося в заяві МЗС від 13 липня.

Нагадаємо, що за інформацією з офіційних джерел, в результаті загострення конфлікту на кордоні Вірменії та Азербайджану, за останні дві доби загинули 11 азербайджанських військових і один мирний житель.

Все почалося у вівторок, 7 липня, вранці, коли уряд Вірменії оголосив, що ряд державних відомств, включаючи сайт прем’єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна, піддалися кібератаці.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу