Поміняти постачальника газу можна онлайн

Поділитися:

ПриватБанк днями запустив перший в Україні онлайн-сервіс, де можна управляти постачальниками комунальних послуг. Відомо, що тепер в додатку Приват24 можна підключитися до газопостачання від ТОВ “газопостачальна компанія” Нафтогаз України “.

Так, нова послуга доступна для 12 мільйонів клієнтів ПриватБанку.

“Українці є одними з найактивніших користувачів інтернет-банкінгу в світі, лише за три останні роки кількість клієнтів Приват24 зросла з 5 до 12 млн, які віддали перевагу онлайн банкінгу. Тепер ми йдемо далі – розширюємо платформу оплати комунальних послуг і даємо українцям можливість вибирати власного постачальника газу. Ніяких паперів, офісів газопостачальника або відділень банку – укласти договір на поставку газу можна за кілька кліків і підписати його електронним підписом. надалі контролювати поставки онлайн і оплачувати послуги через Приват24. Це принципово нова платформа, яка відкрита для співпраці з постачальниками будь-яких послуг в країні “, – зазначив голова правління ПриватБанку.

Слід зазначити, що в новому сервісі ПриватБанку процес зміни постачальника газу досить простий. На веб сайті Приват24 потрібно вибрати розділ «Послуги / Мої постачальники / Газопостачання». Наступний крок – вибрати адресу приміщення, яке хочете перевести на обслуговування до нового постачальника газу. Під карткою з адресою розташована вкладка «Газопостачання» до чинного тарифом на блакитне паливо від Нафтогазу. Натиснувши на вкладку «Нафтогаз», потрібно в формі приєднання відзначити / вказати персональні дані і EIC-код (індивідуальний газовий код приміщення, вказане в квитанції за розподіл газу).

Підписати сформовану заявку можна за допомогою SmartID. Після відправки заявки з клієнтом протягом трьох днів зв’яжуться фахівці ГК «Нафтогаз України» для завершення процедури підключення.

Нагадаємо, що Шостий апеляційний адміністративний суд Києва знову перегляне справу про націоналізацію «ПриватБанку». Про це свідчить відповідна інформація про розклад судових засідань.

У розкладі зазначено, що 26 листопада Шостий апеляційний адміністративний суд Києва буде переглядати попереднє рішення Окружного адміністративного суду, який постановив скасування націоналізації «ПриватБанку».

Раніше повідомлялося, що в НАК «Нафтогаз» України висунули ідею випустити нові облігації і за рахунок цього викупити старі свої єврооблігації, які раніше були виставлені на продаж з погашенням до 2022 року. Йдеться про суму в 335 млн доларів, як повідомляє прес-служба компанії.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу