Поляки простежать за ремонтом дороги Дніпро-Решетилівка

Поділитися:

Служба автомобільних доріг в Полтавській області підписала договір з польською компанією B-Act Sp. z o.o. про надання послуг з технічного нагляду за виконанням робіт на об’єкті “Реконструкція автомобільної дороги державного значення Н-31 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка”, – повідомили в прес службі Служби автомобільних доріг в Полтавській області.

Відзначається, що польські фахівці контролюватимуть хід виконання робіт і їх якість на 20 кілометрах автодороги. “Компанія має багаторічний досвід успішної участі в реалізації інфраструктурних проектів на території країн Європейського Союзу”, – йдеться в повідомленні.

Підрядниками по будівельним роботам на відповідних ділянках виступають компанії “Онур” і “Альтком”.

Згідно з підписаною угодою компанія B-Act Sp. z o.o. зобов’язана: здійснювати технічний нагляд і контроль за якістю та обсягами виконаних підрядником робіт на об’єкті, контролювати ведення підрядником виконавчої документації, здійснювати контроль за дотриманням підрядником затвердженого замовником графіку виконання робіт і т.д.

У квітні поточного року були визначені перші об’єкти “Великого будівництва”, на яких міжнародні інжинірингові компанії здійснюватимуть незалежний технагляд. Компанії будуть займатися контролем над дотриманням проектних рішень та вимог дорожніх норм, а також контролем за якістю робіт, виконаних при будівництві, реконструкції або ремонті автомобільних доріг загального користування.

Раніше ми писали, що на будівництво цієї ділянки дороги «Укравтодор» оголосив рекордний за сумою тендер в більш ніж 12 млрд. грн.

Також ми писали, що в Україні ремонтується понад 6,5 тисячі кілометрів доріг.

 

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу