Польща відновила авіасполучення з Україною

Поділитися:

У середу, 1 липня, країна-сусідка України – Польща, офіційно відновила авіасполучення з Києвом. Цього ранку на поля України стартував перший літак, повідомляють українські ЗМІ.

Відзначимо, що мова йде про лайнер Airbus A320 з боку компанії Wizz Air. Рейс вилетів з польського аеропорту імені Шопена прямим сполученням в столичні “Жуляни”.

Літак приземлився о 9:39 поточного дня.

Також сьогодні на поля держави прибув літак прямо з Вроцлаву. Як вказано в розкладі літаків, в подальшому в країну прилетить ще один рейс з Кракова.

Цікаво, що відповідне рішення про відкриття повітряних кордонів між Україною і Польщею було прийняте декілька днів тому, 30 червня.

Відповідне розпорядження погодила Рада міністрів Польщі.

Нагадаємо, що з 15 червня 2020 року в Україні відновилося авіасполучення, і туристичні оператори почали активно реалізовувати свої тури. Незабаром кілька українських авіакомпаній відновлять польоти до Албанії, Єгипет і Туреччину.

Під час карантину український споживач не міг скористатися сервісом послуг міжнародних авіаперевезень з боку Міжнародних авіаліній України аж до липня місяця.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу