Поліція стежить за групами далекобійників в соцмережах

Поділитися:

У Міністерстві внутрішніх справ України підтвердили, що ведуть спостереження за соціальними мережами групи далекобійників. Йдеться про канал, в який раніше вступив сам президент країни Володимир Зелеснкій і пригрозив порушникам наслідками за їх дії, передає прес-служба МВС.

Зокрема, представник міністерства підтвердив, що канал цілком може функціонувати. Він також окреслив, що в МВС ретельно стежать за тим, хто і як порушує правила дорожнього руху, вихваляючись своїми досягненнями в мережі.

Ми як раз використовуємо цей канал для того, щоб краще займатися перевірками перевантаження на трасах. Тому можу сказати – пишіть більше про методи того, як ви обійшли ваговий контроль, ми це будемо знати”, – попередили порушників в Міністерстві.

Також відомство вказало, що використає  ці знання з благородною місією і поліпшить всі недоліки системи, яка все ще має свої лазівки для порушників.

Нещодавно президент України Володимир Зеленський анонсував нові штрафи для неправомірних власників вантажівок за зайвий вантаж.

Проте, наявність станцій зважування вантажних автомобілів на в’їзді в столицю аж ніяк не лякає деяких водіїв-далекобійників. Вони порушують правила і платять за це десятками тисяч євро.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу