Поліція шукає злодіїв в Мінекоенерго

Поділитися:

Поліція розшукує організатора злочинної групи, яка, за попередніми даними, завдала Міністерству енергетики та захисту навколишнього середовища України збитків на суму понад 2,6 мільйона гривень.

Як повідомило в понеділок, 25 травня, Управління комунікації Національної поліції України, слідчі встановили, що в 2012 році група зловмисників на чолі з розшукуваним підписала договір про пайову участь в реконструкції об’єкта нерухомого майна і передачу функцій замовника.

Згідно з умовами договору після реконструкції держпідприємство мало отримати у власність права на нерухоме майно площею 552,2 квадратних метрів.

Разом з тим нежитлова будівля держпідприємства було знесено виконавцем, а на його місці розпочато будівництво житлового комплексу. У той же час майнові права на житлові та нежитлові приміщення в комплексі в подальшому були реалізовані покупцям.

Таким чином, злочинні дії учасників групи завдали міністерству збиток в особливо великих розмірах.

Зараз поліція повідомила організатору про підозру за статтею Кримінального Кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років. Він оголошений у розшук.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань у понеділок, 13 квітня, повідомило про підозру колишньому слідчому Генеральної прокуратури. Він попався на хабар у великих розмірах.

Як повідомляє прес-центр ГБР, правоохоронець вимагав 25 тисяч доларів за не накладення арешту на земельну ділянку.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу