Поліція пропонує водіям скаржитися один на одного

Поділитися:

У Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що відомство спільно з Верховною Радою розробляє законопроект, який дозволить українським водіям відстежувати порушників ПДР і заробляти на цьому.

Відомо, що МВС разом з народними обранцями розробляє документ, який дозволить водіям стати добровільними помічниками інспекторів поліції.

Йдеться про спеціальне програмне забезпечення, яке трансформує звичайний смартфон в відеореєстратор. Водій зможе фіксувати ситуацію на дорозі в режимі реального часу і таким чином «відловлювати» порушників.

Слід зазначити, що після зйомки відеоматеріали будуть надходити в поліцію і правоохоронні органи будуть мати право на основі цього відео скласти адміністративний протокол на порушника. Крім того, законослухняний водій зможе отримати грошову винагороду за «допомогу».

Нагадаємо, що департамент внутрішньої безпеки Національної поліції виявив корупційну схему видачі дозволів на зброю.

Раніше повідомлялося, що в Міністерстві внутрішніх справ України підписали протокол між Державною службою України з надзвичайних ситуацій та компанією BARON – Critical Weather Intelligence (США) про співробітництво в сфері гідрометеорологічної діяльності.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ