«Ощадбанк» подовжує карти пенсіонерам з ОРДЛО

Поділитися:

Станом на зараз, 25 листопада, українським пенсіонерам, які проживають на території ОРДЛО, подовжили строк дії банківських карток «Ощадбанку». Це зроблена задля того, аби всі мали змогу отримувати пенсію у нелегкі часи коронакризи. Натомість одним з найважливіших факторів для отримання грошей вважають роботу КПВВ.

Строк дії карт подовжили на три місяці, це сталося після засідання економічної підгрупи ТКГ. В Українській делегації наголошують, що наша країна робить все можливе для пенсіонерів, натомість окупанти не дозволяють їм проходити на територію, яка підконтрольна українському уряду. Це означає, що люди похилого віку та ті, хто отримує соцдопомогу, залишаються без грошей для життя.

Раніше повідомлялося про те, від чого залежить пенсія. Про це докладно розповіли у Мінсоцполітики. Сьогодні на порталі Пенсійного фонду є дані про стаж людини, починаючи з 2000 року. При розрахунку береться мінімальна зарплата людини з цього періоду. До неї можна приплюсувати 5 років до 2000 року, якщо був високий оклад, так як він може вплинути на кінцеву суму.

Також ми писали й про те, що загалом ситуація з пенсіями в Україна погіршується. Це пов’язують з пенсійною реформою.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу