Одеський припортовий завод отримав нового керівника

Поділитися:

Сьогодні Кабінет міністрів України визначився з кандидатурою чергового виконуючого обов’язки директора і одночасно голови правління АТ “Одеський припортовий завод”.

Про це в середу, 11 листопада, інформували на сайті Кабміну.

Як повідомляється в рішенні уряду, виконуючим обов’язки голови правління і директора Одеського припортового заводу призначений Микола Парсентьєв.

Як відомо, раніше, з самого початку поточного року, посади виконуючого обов’язки голови правління і директора Одеського припортового заводу займав Микола Синиця.

З рішення Кабміну видно, що новий керівник підприємства теж не знаходиться в постійному статусі очільника заводу. Це усього лише стадія тимчасового виконання обов’язків.

Відомо, що з самого початку поточного року Микола Парсентьєв обіймав посаду заступника керівника підприємства «Лисичанськнафтооргсинтез». Це підприємство здійснювало експлуатацію Лисичанського нафтопереробного заводу.

Крім цього, Парсентьєв стояв на чолі Міжнародного консорціуму з управління та розвитку газотранспортної системи України.

Нагадаємо, в дирекції Одеського припортового заводу розповіли про те, що підприємство має можливість виготовляти медичний кисень.

Також раніше ми написали про те, що влітку Одеський припортовий завод заявляв про інформаційні атаки.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу