Нової поліції 5 років

Поділитися:

День Національної поліції України відзначається щорічно 4 липня. На честь свята Президент України привітав співробітників Національної поліції з професійним святом і зазначив, що очевидні успіхи в зміцненні правоохоронних функцій поліції не скасовують потребу в її подальшому реформуванні. Відповідне привітання співробітникам і ветеранам Національної поліції України опубліковано на сайті глави держави.

“Шановні поліцейські і ветерани поліції Щиро вітаю вас з професійним святом. Щоденної напруженою і ризикованою роботою Національна поліція стверджує себе як сучасна й ефективна правоохоронна структура, діяльність якої спрямована на забезпечення громадської безпеки та порядку, охорону прав і свобод людини, зміцнення законності, захист інтересів суспільства і держави, протидія злочинності. Разом зі Збройними Силами України та іншими військовими формуваннями поліцейські мужньо протистоять збройної агресії на сході, проявляючи особисту хоробрість, доблесть і відданість Українському народу “, – йдеться в привітанні.

Глава держави, також висловив слова подяки правоохоронців за допомогу в боротьбі з коронавірусів.

На думку Президента, очевидні успіхи в зміцненні правоохоронних функцій. “Кадри в свої ряди поліція вибирає з народу, служить народу і захищає народ. У цей святковий день бажаю вам, шановні правоохоронці, міцного здоров’я, наполегливості й рішучості в нелегкій і небезпечній службі, сімейного затишку і спокійних буднів”, – додав глава держави .

Раніше ми писали, що співробітники МВС – на другому місці за ризиком заразитися.

При цьому керівництво МВС використовувало карантин для корупційних схем.

 

 

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ