Німеччина може продовжити локдаун

Поділитися:

Канцлер Німеччини Ангела Меркель хоче продовжити локдаун в країні на весь квітень.

Відомо, що в руки місцевих ЗМІ потрапили копії проекту угоди учасників наради, яке відбудеться 22 березня. При цьому в документі немає дати завершення дії локдауну.

Так, документ, який завтра буде представлений на нараді з головами земель, також не передбачає ніяких нових кроків з ослаблення карантину, що пояснюється новим спалахом коронавірусу.

Слід зазначити, що документ передбачає можливість проведення німцями відпусток, але на території земель, де вони живуть, і за умови мінімізації контактів.

Нагадаємо, що секретар РНБО Олексій Данилов, відповідаючи на питання про обговорення в РНБО можливого локдауну, повідомив, що незабаром рада збереться з цього питання. Ряд міст вже ввів жорсткий карантин, а Київ виявився в «червоній» карантинній зоні.

Раніше повідомлялося, що Німеччина підтримує створення в Україні прозорого ринку землі. Про це заявив державний секретар парламенту в Федеральному міністерстві продовольства і сільського господарства Німеччини Уве Фейлер в своєму виступі 19 березня на 4-му Українському-німецькому бізнес-форумі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу