Названо п’ятірку найбільш високооплачуваних вакансій в Україні

Поділитися:

Вже традиційно в нашій країні в верхніх рядках рейтингів вакансій перебувають фахівці зі сфери IT. У листопаді це були програмісти, які працюють на мові Python. Також високо оплачується робота архітекторів програмного забезпечення — оклади можуть доходити до 145 тис. гривень.

Трохи менше (до 95 тис. грн) пропонують і тим, хто вміє створювати складні корпоративні системи. Не менш високо цінуються й програмісти, які володіють так званою високорівневою мовою.

Загалом же ж серед п’яти найбільш високооплачуваних вакансій досить високий розкид зарплат — від 95 до 150 тисяч гривень.

Раніше повідомлялося про те, які вакансії є найбільш популярними. У топ-10 вакансій за підсумками жовтня увійшли бухгалтери з окладом т 12,5 тис. грн, адміністратори з зарплатою від 10,5 тис. грн, продавці-консультанти — цим працівникам пропонують оплату на рівні 10 тис. грн, але найчастіше до окладу додаються бонуси від кількості проданих товарів.

Також ми писали про те, що в Україні попит на домашній персонал і страховиків. Позитивна динаміка простежується майже у всіх професійних сферах, крім HoReCa, попит в якій був дуже активним протягом всього літа.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу