Нацбанк відкрив інтернет-магазин з продажу монет

Поділитися:

Національний банк України запустив інтернет-магазин з продажу нумізматичної продукції. Про це повідомляє пресслужба регулятора. Зазначається, що з понеділка, 4 січня 2021 року, нумізматичні монети НБУ можна придбати онлайн цілодобово та без вихідних в інтернет-магазині.

Для оформлення покупки необхідно зареєструватися, вказавши свої прізвище та ім’я, а також – контактну інформацію. Після цього з’явиться можливість оплатити замовлення платіжною карткою будь-якого банку та оформити доставлення. Оплата можлива виключно в безготівковій формі платіжною карткою НПС «ПРОСТІР» (національної платіжної системи), Visa чи MasterCard.

Доступні для продажу пам’ятні монети України та сувенірна продукція Банкнотно-монетного двору НБУ в інтернет-магазині реалізовуватимуться за роздрібною ціною Нацбанку. Для задоволення потреб всіх охочих на замовлення продукції діятимуть певні ліміти, що залежатимуть від попиту на неї.

Нагадаємо, у Національному банку України підрахували, на скільки знизився валовий внутрішній продукт (ВВП) нашої країни у 2020 році.

Також раніше ми писали про те, що Нацбанк пояснив падіння ВВП поганим врожаєм.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ