Нацбанк віддав скарги «Приватбанку» в СБУ

Поділитися:

Правоохоронні органи столиці розглядатимуть скарги від профспілки державного “ПриватБанку”. Про це заявили в Раді Національного банку України.

“До правоохоронних органів направлено звернення профспілкової організації співробітників АТ КБ” ПриватБанк “та народних депутатів України”, – сказано в повідомленні Нацбанку.

Відомо, що Рада переслав правоохоронцям звернення ряду інвестиційних компаній, які також пов’язані з ПриватБанком, про встановлення причин і обставин порушення їх прав та інтересів і про ініціювання притягнення до відповідальності посадових осіб, винних у таких порушеннях.

Нагадаємо, що Шостий апеляційний адміністративний суд Києва знову перегляне справу про націоналізацію «ПриватБанку». Про це свідчить відповідна інформація про розклад судових засідань.

У розкладі зазначено, що 26 листопада Шостий апеляційний адміністративний суд Києва буде переглядати попереднє рішення Окружного адміністративного суду, який постановив скасування націоналізації «ПриватБанку».

Раніше повідомлялося, що в Національному банку України прийняли рішення офіційно відкрити списки тих юридичних і фізичних осіб, яким було дозволено відкрити власні страхові компанії, пенсійні фонди, ломбарди та інші небанківські фінансові установи.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ