Нас вже понад 2 мільйони – як збільшилась аудиторія «Першого Ділового»

Поділитися:

Аудиторія «Першого Ділового» телеканалу продовжує зростати. Лише за січень ми зафіксували збільшення нашої аудиторії на пів мільйона. Тож тепер ми маємо понад 2 мільйони читачів.

Не приховуємо, що завжди у роботі користувалися найвищими журналістськими стандартами: оперативністю, лише перевіреною інформацією, актуальністю новин, котрі стосуються не лише України, але й усього світу.

Ми спостерігали за ключовими важливими для країни рішеннями, слідкували за тим, що було цікавим нашим читачам, досліджували  різні ринки, опитували експертів на найрізноманітніші теми,  аналізували, обговорювали, запрошували до студії різних гостей, слідкували за настроями українців та їх повсякденним життям . При тому, ми завжди залишалися відкритими для наших читачів і глядачів.

На нашу думку, саме такі якості дозволили нам у цей непростий час збільшити свою аудиторію.

Хочемо запевнити всіх тих, хто залишається з нами, або ж вирішив черпати інформацію саме з нашого медіа: ми продовжуємо свою роботу, і надалі будемо працювати цікаво, корисно, оперативно і енергійно.

А відтак – ще більше корисної інформації» Залишайтеся з «Першим Діловим»!

Нагадаємо, що аудиторія «Першого Ділового» телеканалу стрімко збільшується. За грудень наш сайт зафіксував більш ніж 1,5 мільйонів унікальних переглядів. Для нас це надзвичайна оцінка нашої роботи. Адже наша команда надає своїм читачам та глядачам свіжі, актуальні, ділові новини, котрі стосуються України й всього світу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу