Нардепа Дубинського застали за непристойною поведінкою

Поділитися:

Скандали з народним депутатом України і кандидатом в мери Києва Олександром Дубинським тривають. На цей раз один з перехожих зняв чиновника в центрі міста, коли той намагався сісти на велосипед в стані алкогольного сп’яніння, стверджує інтернет-видання «Аргументум».

Однак, за інформацією прихильників Дубинського, депутат зовсім не збирався їздити вулицями столиці на залізному коні. Виявилося, що нардеп видерся на велосипед тільки для фотосесії для передвиборчого ролика.

Перебуваючи в стані сп’яніння, спроби Дубинського поїхати на велосипеді були невдалими і перетворилися в «гвалтування» велосипеда з боку народного депутата. Джерела в штабі Дубинського повідомляють, що за сценарієм ролика Олександр повинен був сісти на велосипед, проїхати по вулиці Пушкінській, зіскочити з нього на ходу і вітати киян. Але народний депутат приїхав на зйомки в стані алкогольного сп’яніння і не зміг сісти на велосипед без підтримки помічників.

На своїй сторінці в Facebook Дубинський підтвердив, що він брав участь у фотосесії на велосипеді, проте про свій стан політик не сказав: «Вийшов з Лексуса. Покатався на велосипеді. Поїхав на Геліка. Короткий зміст мого дня за версією парахаботіков. Вчіться;) ».

Але на цьому скандал не закінчився. Кілька громадян написали звернення до Національної поліції Києва відстежити маршрут «зеленого» автомобіля Mercedes G55 AMG, на якому Дубинський покинув місце зйомки передвиборного ролика. Багато столичних автомобілістів заявляють, що по дорозі народний депутат порушував прищепила ПДР, створював аварійні ситуації і загрожував життю пішоходів і інших водіїв автомобілів.

Нагадаємо, що 11 червня 64 народних депутата України подали до Конституційного суду конституційне подання для скасування так званого «антіКоломойского» закону, прийнятого Верховною Радою для отримання фінансування з боку Міжнародного валютного фонду. Чим керуються чиновники і який вердикт може прийняти Конституційний суд України? Про це розповів політолог Руслан Бортник.

Раніше повідомлялося, що величезний масив даних з реєстру юридичних осіб Багамських островів з інформацією на громадян більш ніж 100 країн потрапив в мережу. Близько 400 тисяч документів тих, хто коли-небудь реєстрував свій бізнес тут, тепер в публічному доступі.

Відповідальність за публікацію прихованих раніше даних взяла на себе ініціативна група DDoS (Distributed Denial of Secrets), засновниками якої вважаються американські журналісти – Емма Бест і Лоракс Хорн.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу