«Нафтогаз» підвищив ціни для клієнтів на 14%

Поділитися:

На сайті Національної газопостачальної компанії “Нафтогаз” опублікували нову вартість газу для побутових клієнтів.

Відомо, що в січні ціна на блакитне паливо для побутових споживачів збільшиться на 14% в порівнянні з груднем (6,33 грн). Відповідна інформація розміщена на сайті компанії.

Слід зазначити, що в січні 2021 року ціна на природний газ для побутових клієнтів буде на рівні 7,22 грн / куб. м з ПДВ і без урахування вартості розподілу (доставки).

Нагадаємо, що згідно з фінансовим планом НАК «Нафтогаз», в компанії збираються збільшити зарплати членів правління на 56% і зарплати рядових співробітників на 85%. Відомо, що крім підвищення зарплат, у фінансовому плані Нафтогазу на наступний рік передбачається отримання чистого прибутку в розмірі майже 11,5 млрд грн.

Раніше повідомлялося, що НАК «Нафтогаз» зробив оголошення, в якому йшлося про швидке підвищення цін на природний газ для теплокомуненерго (ТКЕ). Відомо, що і в грудні поточного року підвищення було – в порівнянні з листопадовими цінами грудневі виросли на 13,54% (ціна склала 7,3 тис. Грн за 1 тисячу кубометрів з урахуванням ПДВ). Підвищення ціни на січень призведе до того, що більше доведеться платити і кінцевого споживача – населення України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу